Ron Vloedgraven vertrekt als voorzitter van PB Haarle

HAARLE – Ron Vloedgraven stopt in maart 2022 als voorzitter van voorzitter van PB Haarle. Vloedgraven wil zich inzetten voor de gemeenteraad van Hellendoorn. Een actieve rol in de gemeentepolitiek is volgens de scheidend voorzitter niet te combineren met een belangenvereniging van één kern.

Vloedgraven is sinds 2018 verbonden aan het bestuur van PBH. Tijdens de algemene ledenvergadering van 2019 werd hij benoemd tot bestuurslid. Na het vertrek van John Disselhorst, nam hij het voorzitterschap overgenomen met de wetenschap dat het een kortdurende vervanging zou kunnen worden. Vloedgraven heeft hiermee zijn lopende termijn volgemaakt en zich niet herkiesbaar gesteld. Uiteraard betreurt het bestuur dit aangekondigde vertrek maar is het dankbaar dat het veel meer werd dan `alleen op de winkel passen`.
Het proces om tot een nieuwe voorzitter te komen is inmiddels gestart. Tot aan de jaarvergadering van begin maart 2022 blijft Vloedgraven aan als functioneel voorzitter zonder stemrecht.
Ook nemen Carina van Bockhorst en Roel Nahuis in maart 2022 afscheid van het bestuur. Carina heeft haar termijn als penningmeester volgemaakt. Roel heeft zijn functie als algemeen bestuurslid beschikbaar moeten stellen omdat het bestuurswerk niet meer te combineren was met zijn werkzaamheden in het buitenland. Voor de opvolging van Roel hebben zich meerdere kandidaten gemeld. Voor het penningmeesterschap is het bestuur nog druk zoekende. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om zich te melden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.