Rimmert Brandsma lijsttrekker D66 Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Huidig fractievoorzitter Rimmert Brandsma is door de leden van D66 Olst-Wijhe verkozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Brandsma is bezig aan zijn tweede periode in de raad van Olst-Wijhe en werkzaam als projectleider E-health bij MIND. Deze ervaring ziet hij als grote meerwaarde in de komende opgaven in de gemeentelijke zorgtaken. Brandsma ziet veel kansen om bestaande krachten te bundelen binnen de zorg. “We moeten ons laten leiden door de zorgbehoefte van mensen, niet laten weerhouden door het systeem”, vat hij zijn visie samen.
De rest van de lijst wordt binnenkort bekend. Brandsma ziet bij de kandidaten aanvullende expertises en vaardigheden: “We gaan voor een krachtige, korte lijst met reële kandidaten, niet voor één met zo veel mogelijk namen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.