Raalter centrum in teken Kerstmis

RAALTE – Het centrum van Raalte staat het komende weekend in het teken van Kerstmis. Zaterdag én zondag, want op zondag 12 december is er weer een koopzondag. De winkels zijn dan tussen 13.00 en 17.00 uur geopend. De winkelstraten zijn sfeervol aangekleed. In een viertal etalages zijn bovendien winterwonderland-taferelen met bewegende beelden en muziek gecreëerd. Op zaterdagmiddag loopt er een kerstelf rond en een goochelaar uit de tijd van Charles Dickens met trucs uit deze tijd; stilstaand water, balletje-balletje en veel vuur. Op de zondagmiddag kunnen de bezoekers een ‘elf’ met zeepbellen en een levende kerstboom tegen het lijf lopen. Uiteraard hangen de winkels vol met de mooiste kersttrends en kunnen de bezoekers bij de horecagelegenheden genieten van een hapje en drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.