Home / Algemeen / Oudhollandse spellen op tournee door Salland

Oudhollandse spellen op tournee door Salland

RAALTE – Bres Verhuur heeft in de maand januari diverse oudhollandse spellen beschikbaar gesteld aan de Raalter Uitdaging. Binnen korte tijd waren de spellen volgeboekt. De cliënten/deelnemers/bewoners van Traxx, het Zelfregiecentrum, Schuilenburg, Parabool Schuilenburg, Zorgboerderij Damhoeve, Logeerhuis Salland, Stevenskamp, De Buut, Swaenewoerd, Parabool vd Wijckstraat, RIBW, Buurtboerderij Oosterbroek en Angeli Custodes gaan ermee aan de slag. Bres Verhuur zorgt verder voor de logistiek.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.