Home / Algemeen / Open weekend bij De Verbeelding

Open weekend bij De Verbeelding

WIJHE – Galerie/Atelier de Verbeelding Wijhe houdt op zaterdag 18 en zondag 19 december weer een open weekend. Normaal gebeurt dat het laatste weekend van de maand, maar in verband met Kerstmis is dat in december een week naar voren gehaald. Naast de vier vaste exposanten en de Ateliergroep exposeren Hanneke Luttikhuis, Ingrid Severens, Ivon Peeters en Bas van Heemsbergen hun mooiste werken. Vaste openingsdagen zijn maandag en dinsdag, ieder laatste weekend van de maand en verder op afspraak. Zie ook www.deverbeeldingwijhe.nl.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.