Home / Algemeen / Ook galamiddag van Weteringzotten afgeblazen

Ook galamiddag van Weteringzotten afgeblazen

BOSKAMP – Ook de eerder aangekondigde galamiddag van de Weteringzotten op zondag 12 december gaat niet door. Het is de tweede keer dat de carnavalsvereniging uit de Boskamp het gala moet afblazen. De gala-avond op zaterdag 13 november kon in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan; ook door de daarna geprikte vervangende datum van zondag 12 december (‘s middags bij Eetcafé Boskamp) is nu een streep gehaald. “We kunnen dit, gezien de maatregelen die op dit moment van kracht zijn, niet realiseren binnen de vereniging”, zo laten de Weteringzotten weten.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.