Online workshop ‘Ontwerp je eigen chocolaatje’ bij de bieb

RAALTE – De Bibliotheek Salland presenteert op 5 januari de online-workshop ‘Ontwerp je eigen chocolaatje’ voor kinderen van 8–14 jaar. Met een 3D-printer kan je alles maken. Vaak van plastic, maar het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken van een ander materiaal dat vloeibaar is en kan stollen. Bijvoorbeeld chocolade. De deelnemers aan de workshop maken kennis met het programma Tinkercad. Dat is een eenvoudig te bedienen stuk software waarmee ze driedimensionale objecten kunnen ontwerpen. In de workshop maken de kinderen hun eigen ontwerp. Naderhand wordt het opgestuurd naar een laboratorium, waar het geprint wordt. Deelnemers ontvangen hun chocolaatje per post thuis. Meedoen is gratis, aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Salland: staging2.bibliotheeksalland.nl/choco.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.