Home / Algemeen / Online avond gemeente Dalfsen in teken komende verkiezingen

Online avond gemeente Dalfsen in teken komende verkiezingen

DALFSEN – Op 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. De gemeente Dalfsen houdt daarom op 11 januari om 19.30 uur een digitale informatiebijeenkomst voor haar inwoners. Inwoners die interesse hebben of meer willen weten over de verkiezingen, gemeente en politiek zijn van harte welkom.

De avond wordt verzorgd door burgemeester Erica van Lente, griffier Joost Leegwater en raadsadviseur Marianne van Spijker. “Op de avond zelf wordt ingegaan op de Gemeenteraadsverkiezingen 2022, het stemrecht en hoe de gemeente en gemeenteraad werkt. Het is dus een heel interessante avond voor Dalfsenaren die graag iets meer willen weten over de verkiezingen en politiek. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit voor deze avond”, aldus burgemeester Van Lente. Meedoen is gratis en aanmelden kan door een mail te sturen naar griffie@dalfsen.nl. Er is ruimte voor veertig geïnteresseerden en vol = vol. Voor meer informatie mail naar het eerder genoemde mailadres of bel 14 0529.

Lees ook

Innovatieve stal van familie Bessembinder in Heeten in gebruik

HEETEN – De familie Bessembinder in Heeten neemt deze week haar gloednieuwe, innovatieve ‘Beter voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.