Oliebollenactie van Scouting Raalte

RAALTE – Scouting Raalte houdt ook dit jaar weer een oliebollenactie. De ambachtelijke oliebollen (met en zonder krenten) en appelbeignets zijn vanaf 13 december te bestellen via staging2.oliebollen.scouting-raalte.nl of tel. 0572 – 35 83 75 (op werkdagen van 17.30 tot 21.30 uur en in het weekend van 8.30 tot 21.30 uur; met uitzondering van Eerste en Tweede kerstdag). De bestellingen worden bezorgd van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 december. Daarbij kan de besteller zelf het dagdeel bepalen. Tien oliebollen kosten 7,50 euro; vijf krentloze oliebollen 3,75 euro en zes appelbeignets 7,50 euro. Voor iedereen die voor het einde van de kerstdagen een bestelling plaatst, geldt er een korting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.