Home / Algemeen / Oliebollenactie van Scouting Raalte

Oliebollenactie van Scouting Raalte

RAALTE – Scouting Raalte houdt ook dit jaar weer een oliebollenactie. De ambachtelijke oliebollen (met en zonder krenten) en appelbeignets zijn vanaf 13 december te bestellen via www.oliebollen.scouting-raalte.nl of tel. 0572 – 35 83 75 (op werkdagen van 17.30 tot 21.30 uur en in het weekend van 8.30 tot 21.30 uur; met uitzondering van Eerste en Tweede kerstdag). De bestellingen worden bezorgd van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 december. Daarbij kan de besteller zelf het dagdeel bepalen. Tien oliebollen kosten 7,50 euro; vijf krentloze oliebollen 3,75 euro en zes appelbeignets 7,50 euro. Voor iedereen die voor het einde van de kerstdagen een bestelling plaatst, geldt er een korting.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.