Home / Sallandcentraal / Nog vier Sfeerdagen op De Roode Hoeve in Nijbroek

Nog vier Sfeerdagen op De Roode Hoeve in Nijbroek

NIJBROEK – De traditionele Sfeerdagen bij IJsselhoeve De Roode Hoeve in Nijbroek zijn in volle gang. Veel bezoekers hebben inmiddels genoten van alle gezelligheid en hebben inspiratie opgedaan voor kerst.

Er staan nog vier Sfeerdagen in de agenda: op zaterdag 18 en zondag 19 december en op vrijdag 24 en zondag 26 december. De deuren zijn telkens geopend van 10.00 tot 17.00 uur
In de grote Kapschuur is tussen de hoge kerstbomen een opstelling te vinden met tuin- en kerstbrocante, opgefleurd met groen/kerstdecoraties. De Deel is omgetoverd tot een klassieke herenkamer waarin fraai, door de natuur geïnspireerd werk van de Apeldoornse fijnschilderes Katarina Jankowski te bewonderen is. In de Tuinkamer wordt koffie/thee geschonken en staat de cake met Nijbroekse vruchtencompote en slagroom klaar. In de Achterzaal is opnieuw een collectie serviezen en (antiek) tafelgoed bijeengebracht. Kandelaars, flonkerend glaswerk, verzilverde bestekken; dit alles ter aanvulling of inspiratie van de eigen kersttafel. Denk wel aan het coronatoegangsbewijs.
De Roode Hoeve is te vinden aan de Middendijk 14 in Nijbroek, tel. 0571-29 16 70. Zie verder www.tuinenderoodehoeve.nl.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.