N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag 10 december ’s avonds en ’s nachts in beide richtingen afgesloten. De afsluiting (tussen de Salland-Twentetunnel in Nijverdal en Wierden) duurt van 20.00 tot 06.00 uur. Ook de Parallelweg langs de N35 tussen de Burg. H. Boersingel (Nijverdal) en de Nijverdalsestraat (Wierden) gaat dicht. Er geldt daarbij een uitzondering voor bestemmings- en (brom-)fietsverkeer. De omleidingsroutes staan aangegeven op informatieborden langs de weg en gaan over de N350 (Rijssensestraat) en de N347. De weggebruiker moet rekening houden met een extra reistijd van 10 minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.