Livestream Loud & Nieuw 2022 vanuit Olst-Wijhe

OLST – Wesley van de Kraats, Ut Huus en Eetkamer Hier is ut hebben de handen ineengeslagen voor een livestream met lokaal talent om het nieuwe jaar in te luiden: Loud & Nieuw 2022. Vanaf oudejaarsdag 15.00 uur tot nieuwjaarsnacht 2.00 uur wordt de livestream uitgezonden vanuit Olst-Wijhe. De stream is te vinden via staging2.321live.nl/kraats.

De exacte programmering staat nog niet vast, maar er wordt volop aan gewerkt om lokaal talent te vinden dat beschikbaar is. Zo hebben de duo’s Grashof & Stook en Marvelous al toegezegd, net als Wolgang Saufi, DJ Alfons Holterman en de band Scrambled. Ook neemt medeorganisator Wesley (eigenaar van Kraats Licht en Geluid in Wesepe) zelf plaats achter de dj-tafel.
Het programma start om 15.00 uur met een knutseluurtje voor kinderen. Ook aan versnaperingen wordt gedacht. Voorafgaand aan de livestream is het mogelijk om bij Eetkamer Hier is ut een snackpakket te bestellen en op te halen.
Nog tips als het gaat om talent uit Olst-Wijhe (of omgeving) voor de livestream? Geef die dan door via Angelieke Huisman (06 – 54 70 02 02 of a.huisman@uthuus.nl) of Wesley van de Kraats (06 – 48 43 82 97 of wesley.vd.kraats@live.nl).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.