Home / Algemeen / Lions Raalte in actie voor voedselbank

Lions Raalte in actie voor voedselbank

RAALTE – Voor de zesde keer zamelt Lionsclub Raalte Douwe Egberts koffiepunten in voor de Voedselbank Raalte e.o. Bij diverse winkels en supermarkten in de gemeente Raalte en in Lemelerveld staan verzamelboxen waar koffiedrinkers tot en met 24 december hun DE-waardepunten in kunnen deponeren.

De koffiebrander verzilvert de ingezamelde punten in pakken koffie, die de Lionsclub vervolgens aan de Voedselbank doneert. “Gemiddeld levert ongeveer elke 600 punten een pak koffie op voor de Voedselbank. Vorig jaar hebben we in Raalte en omgeving 2,1 miljoen DE-punten opgehaald, goed voor bijna 3150 pakken koffie voor de Voedselbank Raalte e.o., die klanten heeft van Olst tot Lemelerveld”, stelt Roel Kamping, die namens Lionsclub Raalte de actie coördineert. De deelnemende winkels waar de DE-punten kunnen worden ingeleverd, zijn: Jumbo-centrum, Jumbo-Noord, Albert Heijn en Dirk in Raalte; Albert Heijn en Boni in Heino; Plus Severijn in Heeten; Coop Alfring in Luttenberg; de Parabool in Mariënheem en Broekland en Coop Neppelenbroek in Lemelerveld.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.