Lettele weer in de startblokken voor Oostermaetloop

LETTELE – Op zaterdag 4 december vindt de Oostermaetloop weer plaats in en om Lettele. Deze crossloop maakt onderdeel uit van het Sallands Cross Circuit. Er zijn vier afstanden uitgezet: 1, 2, 5 en 10 kilometer. Ook dit jaar geven pieten het startschot. Ze nemen extra veel pepernoten mee voor de kinderen.

De 1 km start om 12.30 uur; de 2 km om 12.45 uur; de 5 km om 13.15 uur en de 10 km om 14.10 uur. Deelname aan de 1 km is gratis; meedoen aan de 2 km kost 2 euro en aan de 5 km en 10 km 8 euro. De start is bij kulturhus De Spil. Inschrijven (via staging2.mijninschrijving.nl) kan tot 4 december, een half uur voor aanvang van de desbetreffende afstand. Let op: inschrijving is alleen mogelijk via de app of website van mijninschrijving.nl. “Door het virus hebben wij vorig jaar geen Oostermaetloop kunnen organiseren”, zo laat de organisatie weten. “Iedereen heeft er daarom dit jaar extra veel zin in. Helaas wel met enkele extra maatregelen, waaronder het coronatoegangsbewijs. Na de check krijg je een polsbandje, zodat je daarna niet met je mobiel hoeft te hardlopen. Ook is er geen publiek mogelijk bij start en finish.”

Zie verder staging2.sallandscrosscircuit.nl, staging2.facebook.com/oostermaetloop of mail naar oostermaetloop@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.