Kerstverhaal in de straten van Dalfsen

DALFSEN – Tussen 19 en 28 december zijn er, net als vorig jaar, prachtig ingerichte tuinen nabij het centrum van Dalfsen te bezichtigen. Bezoekers kunnen de drie kilometer lange route langs deze tuinen lopen of fietsen.

De eerste tuin start met het kerstverhaal en van daaruit gaan de bezoekers op ontdekkingsreis. ’s Avonds is het geheel mooi verlicht, maar ook overdag is het een bezoek meer dan waard. Een aantal kinderen in Dalfsen heeft op school een tekening van zichzelf gemaakt die in de route is verwerkt.
De start is aan de Pastoriestraat 24 en gaat vervolgens langs Rozengaerde Pastoriestraat 1, Brandkolkstraat 1, Rynoldingstraat 12, Ruitenborghstraat 91, Kastanjelaan 15, Acacialaan 10 en de route eindigt aan de Van Lentestraat 55. Parkeergelegenheid is er bij CBS De Spiegel. Routekaarten met alle informatie zijn af te halen bij de Jumbo, Albert Heijn, Primera, Read Shop en bij de bibliotheek.
Wandel of fiets gezellig langs de schapen, de herders, de heldere ster en de sterke leeuw. Er zijn ook nog geheime codes te kraken die in de tuinen zijn verwerkt. Kijk ook op Facebook en Insta: ‘Kerst in Dalfsen’.
Deze activiteit is een initiatief van de Vechtstroomgemeente waar verschillende kerken uit Dalfsen aan meewerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.