Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld.

Op het programma staan diverse advents- en kerstcomposities, zoals ‘Once in Royal Davids City’, ‘Es ist gewisslich an der Zeit’, ‘Daar is uit ’s werelds duistere wolken’ en ‘Heerlijk, klonk het lied der engelen’. Aanvang is om 15.00 uur. De entree bedraagt 10 euro inclusief koffie/thee en koek bij binnenkomst. Reserveren (verplicht) is mogelijk via tel. 0572-371838, e-mail: adhuetink@gmail.com of staging2.huetink-royalmusic.nl. De bezoekers dienen een coronatoegangsbewijs (app of papier), ID-bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.