Kerstconcert Huygens Consort in klooster Nieuw Sion

DIEPENVEEN – Het Huygens Consort geeft zondag 12 december om 15.00 uur een kerstconcert in klooster Nieuw Sion in Diepenveen.

Het gezelschap bestaat uit Lin de Jong (sopraan), Henriëtte van der Laan (sopraan), Hans Tijssen (tenor) en André Geert (bas). Samen gaven zij al vele tientallen concerten in binnen- en buitenland. Zij brengen verrassende muziek uit diverse landen en in verschillende stijlen. Van klassiek (onder andere werk van Victoria en Guerrero) tot Engelse carols als ‘Silent Night’ en ‘Away in a manger’; van Nederlandstalige kerstliederen tot door Sinatra en Bing Crosby beroemd gemaakte klassiekers als ‘White Christmas’ en ‘Have yourself a merry little Christmas’. Ook het publiek mag meezingen. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop (exclusief boekingskosten) en zijn verkrijgbaar via staging2.huygensmusic.nl. Aan de kassa kosten de kaarten 20 euro (indien beschikbaar). Er zijn maximaal 65 kaarten beschikbaar. Toegang alleen met geldige QR code of negatief testbewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.