Inzameling voor kerstpakketten voor minima Heino

HEINO – De commissie Kerstpakkettenactie Heino houdt in samenwerking met de diaconieën en caritassen van de gezamenlijke kerken in Heino weer een Kerstpakkettenactie.

De opbrengst is bestemd voor de minima uit het dorp. Wel is in verband met het coronavirus gekozen voor een gewijzigde opzet. Dat betekent dat er net als vorig jaar geen karretjes bij de supermarkten in Heino staan om levensmiddelen in te zamelen, maar dat er wordt gevraagd om geld te doneren. Daarmee kan de commissie zelf kerstpakketten vol levensmiddelen samenstellen. Geld overmaken is mogelijk op rekeningnummer NL83 RABO 0327 1574 45 tnv diaconie PKN Heino en het rekeningnummer NL85 RABO 0120 6076 46 tnv RK PCI Emmanuel (caritas); beiden onder vermelding van kerstpakkettenactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.