Informatiebijeenkomst over bedrijventerrein Telgen III in Heeten

RIJSSEN/RAALTE/HEETEN – Explorius Vastgoedontwikkeling BV uit Rijssen houdt op dinsdag 18 januari een online informatiebijeenkomst over de plannen voor de uitbreiding van het bedrijventerrein in Heeten. De grond tussen de Dorpsstraat en de zuidzijde van de Poelweg wordt ontwikkeld tot het nieuwe bedrijventerrein Telgen III met een totale grootte van circa 5 hectare. Het bouwplan wordt samen met de gemeente nader uitgewerkt. Hierna volgt de wijziging van het bestemmingsplan. De informatiebijeenkomst is bestemd voor belangstellenden en omwonenden. Zij krijgen een toelichting op de plannen. Reacties zijn welkom. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Alle geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden. Dat kan via staging2.explorius.nl/de-telgen. Verhinderd? De informatie over het bouwplan is ook op de website geplaatst waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden om te reageren op het plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.