Home / Algemeen / Het Hoftheater geeft kleur in donkere dagen

Het Hoftheater geeft kleur in donkere dagen

RAALTE – Het Hoftheater is de komende weken kleurrijk verlicht. Het gaat om een symbolische actie. Het theater in Raalte is niet het enige theater dat dit doet. Vele theaters die zijn aangesloten bij de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) hebben hun gevel in kleurig licht gezet als reactie op de lockdown. Om zodoende een symbolisch gebaar te maken om hun publiek en anderen door deze hele donkere kerstperiode te trekken. Aan de actie van het Hoftheater is ook een fotowedstrijd gekoppeld. Iedereen wordt opgeroepen om een foto te maken van de verlichting en die op social media te delen met #HOFtheater. De maker van de mooiste foto mag naar een voorstelling naar keuze. Foto: Mirjam Borger

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.