Herman Heijermans wint 1.000 euro van Rabobank met filmpje

OLST – Toneelvereniging Herman Heijermans uit Olst viert dubbel feest. De deelname aan Rabo ClubSupport leverde al 278,13 euro op, maar met een zelfgemaakt filmpje, waarmee de leden lieten zien hoe blij ze met het geld waren, sleepte de toneelvereniging nog eens 1.000 euro extra in de wacht.

Elk jaar steunt de Rabobank clubs, verenigingen en stichtingen met mooie geldbedragen in het kader van Rabo ClubSupport. Dat leverde vereniging dus 278,13 euro op. De clubs die geld binnen haalden, werden door de Rabobank opgeroepen om met een filmpje, een foto of een andere feestelijke post op social media, te laten zien hoe blij ze waren. De acht mooiste, origineelste, leukste, gekste of ludiekste inzendingen kregen een prijs van 1.000 euro.
En dus ging toneelvereniging Herman Heijermans aan de slag. Samen bedachten de leden een creatief idee voor een vrolijk filmpje mét een boodschap. Onder het motto ‘Door jouw stem groeien wij op het podium’ maakte lid Hans Meulman vervolgens een video waarin de leden van de toneelvereniging dansen op het liedje Celebration en daarbij steeds een beetje ouder worden. Het filmpje begint met de jongste jeugdleden die luchtinstrumenten bespelen, in de lucht springen en dan opeens worden vervangen door een groep oudere jeugdleden. Zo gaat het filmpje door, totdat het eindigt met de volwassenen die samen de polonaise doen. De video is te vinden via staging2.facebook.com/hermanheijermansolst.
En dat leverde dus 1.000 euro op. Geld dat de vereniging goed kan gebruiken, want er zijn al een flinke tijd geen inkomsten meer omdat voorstellingen vanwege corona moesten worden afgelast. Herman Heijermans wil het geld gebruiken voor de voorstellingen en de organisatie van jeugdtheaterworkshops.

Foto: Hans Meulman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.