Henry Wilmink na 44 jaar bij Raamsman Transport met pensioen

RAALTE – Henry Wilmink heeft vorige week zijn laatste werkdag gehad bij Raamsman Transport Raalte. Na een dienstverband van ruim 44 jaar, waar hij zich dag in, dag uit voor Raamsman ingezet heeft, is het nu tijd om te genieten van zijn welverdiende pensioen. Afgelopen week had het team van Raamsman diverse activiteiten geregeld, onder andere een rit met veertig vrachtwagens langs zijn huis, om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan! “Met Henry wordt er afscheid genomen van een zeer ervaren en gerespecteerde collega”, zo laat Raamsman Transport weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.