Home / Algemeen / Henry Wilmink na 44 jaar bij Raamsman Transport met pensioen

Henry Wilmink na 44 jaar bij Raamsman Transport met pensioen

RAALTE – Henry Wilmink heeft vorige week zijn laatste werkdag gehad bij Raamsman Transport Raalte. Na een dienstverband van ruim 44 jaar, waar hij zich dag in, dag uit voor Raamsman ingezet heeft, is het nu tijd om te genieten van zijn welverdiende pensioen. Afgelopen week had het team van Raamsman diverse activiteiten geregeld, onder andere een rit met veertig vrachtwagens langs zijn huis, om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan! “Met Henry wordt er afscheid genomen van een zeer ervaren en gerespecteerde collega”, zo laat Raamsman Transport weten.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.