Hardloop- en marathonclinics van AV Salland en Runningclub RCL

RAALTE – AV Salland biedt vanaf zaterdag 15 januari een hardloopclinic voor beginnende en gevorderde lopers aan. Die is er met name op gericht de looptechniek te verbeteren om zo blessures te voorkomen. Daarnaast organiseren Runningclub RCL en AV Salland samen weer een marathonclinic. De clinics zijn met het oog op het coronavirus wel onder voorbehoud.

De twaalf lessen van de hardloopclinic vinden plaats op de atletiekbaan van AV Salland en op locatie in de omgeving. De clinic start op zaterdag 15 januari met een info/trainingsmorgen in het clubgebouw van AV Salland. Aanvang is om 9.00 uur. De trainingstijden zijn: woensdag van 19.00 uur tot 20.30 uur (wellicht na 14 januari weer mogelijk) en zaterdag van 09.00 uur tot 10.30 uur. De deelnamekosten bedragen 60 euro (leden van AV Salland gratis). Voor meer informatie (en/of inschrijving) neem contact op met Silvo van der Vegte, e-mail: svdvegte@kpnmail.nl, mob. 06-20364569. Inschrijving kan ook via mijninschrijving.nl.
De marathonclinic van Runningclub RCL en AV Salland start op zondag 16 januari bij AV Salland (aanvang 9.00 uur). Na opgave ontvangen de deelnemers een schema. De focus ligt met name op de zondagse duurlopen bij AV Salland. Daarnaast is het mogelijk om op dinsdagavond mee te trainen met een marathongroep in Zwolle (SVI de Siggels, IJsselcentraleweg 9, Zwolle, 19.30 uur – 21.00 uur). Op donderdagavond kunnen de deelnemers trainen in Heino (Tafeltennisvereniging, Stationsweg 8b te Heino, 19.00 uur – 20.30 uur). De deelnamekosten bedragen 50 euro (leden van RCL 30 euro; leden van AV Salland gratis). Het is ook mogelijk om deelname af te stemmen op een wat kortere afstand (van bijvoorbeeld 30 kilometer). Dan wordt de clinic wat verkort en bedragen de deelnamekosten 35 euro (leden RCL 20 euro; leden AV Salland gratis).
Er wordt nog een introductiebijeenkomst gehouden. In verband met de lockdown is nog niet bekend wanneer. Houd daarvoor de site van AVSalland in de gaten. Iedereen die meer wil weten of nog twijfelt over deelname is welkom. Inschrijven is mogelijk via: staging2.mijninschrijving.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.avsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.