Hans Lagcher hoogste binnenkomer lijst D66 Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Lagcher is met plek drie de hoogste nieuwe binnenkomer op de kandidatenlijst van D66 Olst-Wijhe voor de gemeenteraadsverkiezingen van aankomende maart. Lagcher is actief als bestuurslid bij Plaatselijk Belang Den Nul, Fortmond en Duur. Huidig burgerraadslid Thijs Mulder staat op plek twee achter de eerder verkozen lijsttrekker Rimmert Brandsma. Mulder is werkzaam als docent op de Saxion Hogeschool in Enschede en heeft verschillende functies binnen D66 op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau vervuld. De lijst bestaat verder uit Ria Sluiter, Hans van Vliet en Maartje Lof. D66 heeft momenteel twee zetels in de gemeenteraad. Die worden bezet door Rimmert Brandsma en Maartje Lof. Dat de laatste dus terugkeert in de raad lijkt onwaarschijnlijk. Ze heeft gekozen voor een plek als lijstduwer. Na acht jaar in de raad wil ze ruimte maken voor nieuwe gezichten binnen de partij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.