Home / Algemeen / Gulle gift van Rode Kruis aan Hospice Dalfsen

Gulle gift van Rode Kruis aan Hospice Dalfsen

DALFSEN – Namens het Rode Kruis Dalfsen, Lemelerveld, Nieuwleusen heeft Derk Hogenkamp uit Dalfsen een cheque van 1.000 euro overhandigd aan het Hospice Dalfsen. De gift werd in ontvangst genomen door Diny Laarman (Stichting Vrienden Van het Hospice) en Joyce Nap-van Oortmarssen (coördinator). Het bedrag is bijeengebracht door de vele vrijwilligers van het Rode Kruis, onder meer door collectes. Zoals Derk Hogenkamp het verwoordde: “Het is van vrijwilligers voor vrijwilligers.” Diny en Joyce bedankten het Rode Kruis heel hartelijk. “Dat het Hospice zo wordt gedragen door de gemeenschap en zo wordt gezien en gesteund, is hartverwarmend!”

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.