Gratis zelftesten voor inwoners gemeente Raalte met laag inkomen

RAALTE – De gemeente Raalte stelt in samenwerking met Humanitas Raalte en Leergeld Salland gratis coronazelftesten ter beschikking aan inwoners met een laag inkomen.

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, adviseert de Rijksoverheid burgers in bepaalde situaties gebruik te maken van een zelftest. Bijvoorbeeld voordat zij naar werk of op bezoek gaan. Zelftesten zijn te koop bij de apotheek, drogist of supermarkt. Echter, voor gezinnen met een laag inkomen kan het aanschaffen van zelftesten financieel een forse opgave zijn. Daarom wil de gemeente Raalte hen tegemoet komen.
Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zelftesten afhalen bij Humanitas en Leergeld in Raalte. Maak hiervoor eerst telefonisch een afspraak via het telefoonnummer 06-48161070. Humanitas Raalte is gevestigd in buurtcentrum De Buut, Zwanenwoerd 1a in Raalte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.