Home / Algemeen / Gezocht: vrijwilligers voor onderzoek naar ontmoeting

Gezocht: vrijwilligers voor onderzoek naar ontmoeting

LEMELERVELD – De welzijnsmedewerkers van Brugstede, `t Anker en Saam Welzijn zijn op zoek naar vrijwilligers die meehelpen onderzoeken hoe senioren elkaar kunnen (blijven) ontmoeten.

De coronapandemie heeft duidelijk gemaakt hoe belangrijk ontmoeten en sociale activiteiten zijn voor iedereen, maar met name voor senioren. “We merken dat het voor met name de wat minder mobiele ouderen lastig is om te blijven meedoen met het activiteitenaanbod dat Lemelerveld rijk is. Ook het blijven ontmoeten van Lemelervelders die niet in de directe nabijheid wonen, is ingewikkeld. Hoe fijn is het als bijvoorbeeld oude buren elkaar kunnen blijven ontmoeten, ook wanneer de ene buur in Brugstede woont en de ander in het Anker”, zeggen de welzijnsmedewerkers.

Bijeenkomst

Inwoners die willen meedenken en meehelpen zijn van harte uitgenodigd om te reageren. Belangstellenden kunnen zich vrijblijvend aanmelden. In januari (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen) wordt er een bijeenkomst gepland om ideeën en verwachtingen te bespreken. Aanmelden kan via: Wendy Leeuwenkuyl, w.leeuwenkuyl@saamwelzijn.nl, 06 12505398.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.