Gemeente verhoogt subsidie voor Raalter Uitdaging

RAALTE – De gemeente Raalte heeft besloten om de huidige subsidie voor de Raalter Uitdaging te verhogen. Dat betekent dat het maatschappelijk initiatief in 2022 niet 7.500 euro ontvangt, maar 10.000.

De gemeente heeft hiertoe besloten vanwege de doelstellingen van de Raalter Uitdaging op het gebied van duurzaamheid en SROI (sociaal ondernemerschap). Het initiatief zorgt ervoor dat betrokken ondernemers lokale maatschappelijke stichtingen en verenigingen helpen. De organisatie bemiddelt tussen de vraag van de stichtingen en verenigingen en het aanbod van bedrijven. Dit kan zijn in de vorm van materialen, middelen en menskracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.