Gemeente Raalte koopt grond voor Blankenfoort aan

RAALTE – De uitbreiding van bedrijventerrein Blankenfoort in Heino is weer een stap dichterbij. Na vaststelling van het bestemmingplan door het college van B&W op 9 november, is nu ook de benodigde grond voor de uitbreiding aangekocht.

Het gaat om een stuk grond van ruim 5 hectare. Een groot gedeelte van het betreffende perceel ligt ten zuiden van de Rondweg Heino, aan de Lentheweg. 3,5 hectare is bestemd voor bedrijfskavels. De overige 1,5 hectare wordt gebruikt als openbare ruimte. Daarbij valt te denken aan wegen, maar zeker ook aan groen en water. Het bestemmingsplan ligt inmiddels ter inzage. Zodra de bestemmingsplanprocedure helemaal is afgerond, hoopt de gemeente zo snel mogelijk te kunnen starten met de uitgifte van de kavels en het bouwrijp maken van het gebied. Ondertussen gaat de gemeente verder met de voorbereiding voor het uitgeven van de kavels en bouwrijp maken van de grond. Zie verder raalte.nl/uitbreidingblankenfoort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.