Home / Algemeen / Geen Snertwandeling; hopelijk later alsnog

Geen Snertwandeling; hopelijk later alsnog

HEINO/LIERDERHOLTHUIS – De Red Horse Company heeft besloten de jaarlijkse Filippino snertwandeling, die gepland stond op zondag 9 januari, af te blazen.

De stichting hoopt de Filippino snertwandeling (met routes van 5 en 10 km) later volgend jaar alsnog te kunnen organiseren. “We willen geen groepen mensen bij elkaar brengen in deze coronatijd. We vinden de gezondheidsrisico’s voor de wandelaars en de vele vrijwilligers te groot”, zo stelt de stichting uit Heino en Lierderholthuis. De vrijwilligers van de Red Horse Company gaan jaarlijks drie weken of langer op bouwreis naar de Filippijnen om huizen te (helpen) bouwen voor mensen die geen fatsoenlijk dak boven hun hoofd hebben. De reis- en verblijfskosten betalen ze zelf. Een financiële bijdragen leveren kan via NL88RBRB084510922. Meer info op www.redhorsecompany.nl en de Facebookpagina redhorsecompany.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.