Home / Algemeen / Eric Milton zingt voor bewoners Angeli Custodes

Eric Milton zingt voor bewoners Angeli Custodes

RAALTE – De bewoners van Angeli Custodes konden vrijdagmiddag genieten van een speciaal miniconcert van operazanger Eric Milton uit Heino. Milton is een klassiek geschoolde tenor met een breed repertoire; van licht populair tot klassiek. Tijdens het miniconcert in Raalte zong hij tot groot genoegen van de bewoners ook klassieke kerstliederen. Milton treedt graag op voor ouderen, zeker in deze moeilijke coronatijden. Het concert in Raalte werd mogelijk gemaakt door de organisatoren van de Zonneschijntocht. Dit jaar zou op de eerste zaterdag van oktober de 64-ste editie worden verreden van deze jaarlijkse rit voor zieken, ouderen en bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen in de gemeente Raalte. Door corona kon dat (opnieuw) niet doorgaan. Meer info op www.zonneschijntocht.nl.

Lees ook

Ouders welkom bij scholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem

REGIO – De geplande Open Scholendag in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem op woensdag 26 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.