Editors headliner op extra festivaldag Dauwpop

NIJVERDAL – Op vrijdag 27 mei breidt Dauwpop uit met een dag extra. Een hele dag festival erbij dus in Hellendoorn met als headliner de wereldberoemde band Editors. De voorverkoop voor de extra dag, met een volwaardig programma dat binnenkort verder bekend wordt gemaakt, start aankomende zaterdag om 10.00 uur. De kaarten voor de eerste dag van Dauwpop op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) zijn al uitverkocht.

De organisatie is apetrots op de hoofdact. Rob Telgenkamp, directeur van Dauwpop: “Editors is een band die al jaren aan de top meedraait, grote zalen en clubs uitverkoopt en op alle beroemde festivals staat. Nou draaien wij ook al wel een tijd mee, maar de kans om deze band te boeken, komt niet elk jaar voorbij. Nu dus wel, een dag na de originele datum van Dauwpop. Dat willen we niet laten voorbij gaan en we zijn ook wel toe aan een dag extra vermaak na zoveel gemiste edities. Dus hebben we snel de knoop doorgehakt en gaan we vol voor een extra dag Dauwpop op de vrijdag.”
Editors grijpt sinds de debuutplaat ‘The Back Room’ terug op het postpunkgeluid van begin jaren ’80. De band biedt inmiddels echter een veel breder geluid, dat miljoenen fans over de hele wereld in vervoering brengt. Bekende nummers als ‘Papillon’, ‘Smokers Outside The Hospital Doors’, ‘Munich’, ‘A Ton Of Love’ en ‘Ocean Of Night’ worden op alle festivalweides met gejuich ontvangen.
Tickets zijn vanaf 11 december 10.00 uur verkrijgbaar via de website Dauwpop.nl. Het gaat hier om aparte kaarten, de tickets die toegang geven voor 26 mei (de uitverkochte dag op Hemelvaart) bieden dus geen toegang voor de 27e mei met Editors.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.