Home / Algemeen / Dorpsquiz Raalte weer uitgesteld

Dorpsquiz Raalte weer uitgesteld

RAALTE – De voor zaterdag 18 december geplande Dorpsquiz Raalte gaat wegens de coronamaatregelen niet door. De organisatie kijkt nu naar de mogelijkheid om in het komende voorjaar een alternatief moment te vinden.

Als die datum gevonden is, dan zal dat zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Ook eind vorig jaar kon de Dorpsquiz Raalte, na een zeer geslaagde eerste editie in 2019, door de maatregelen tegen Covid-19 niet doorgaan. Deze zomer was de organisatie met frisse moed aan de voorbereidingen begonnen. Zo waren er al enkele opdrachten bekendgemaakt die extra bonuspunten opleverden. Vrijwel alle rond de 150 deelnemende teams die eind 2020 ingeschreven waren, bleken ook eind dit jaar weer te willen meedoen. Teams die niet tot 2022 willen wachten, kunnen desgewenst hun inschrijvingsgeld terugvragen. Meer info: www.dorpsquizraalte.nl.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.