Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag dik vierhonderd deelnemers. Er waren vier afstanden uitgezet: de 1,2 km en de 2,1 km voor de jeugd en de 5,3 en de 10 km voor de volwassenen. Fleur Baljet uit Meppel was bij de dames de snelste op de 5,3 km; Luca Poppe uit Zwolle zette bij de heren de afstand op zijn naam. Op de 10 km ging Sarah-Lynn Reuver uit Zwolle bij de dames met de winst aan de haal; bij de heren Gert-Jan Wassink uit Apeldoorn. In verband met het coronavirus mocht er geen publiek zijn bij de start en finish. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.