Home / Algemeen / Dik 800 euro voor Scouting Haarle na statiegeldactie

Dik 800 euro voor Scouting Haarle na statiegeldactie

HAARLE/LUTTENBERG – Scouting Albaldah uit Haarle heeft een cheque van ruim 800 euro gekregen. Het gaat om de opbrengst van de statiegeldactie. De leden van de Haarlese scoutinggroep – afkomstig uit zowel Haarle als Luttenberg – zijn er afgelopen zomer op uitgegaan om zo veel mogelijk statiegeldflessen in te zamelen. Daarnaast was het mogelijk om gedurende drie maanden bij Coop Alfring in Luttenberg de emballage te doneren aan de Scoutinggroep. Uit handen van supermarktmedewerker Tom kregen scout Laura en welp Joey de cheque overhandigd.

Foto: Simon Dirks

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.