Digitaal Café geopend in kerstvakantie; ook voor hulp bij aanvraag boosterprik

RAALTE – Het Digitaal Café in Raalte is in de kerstvakantie geopend op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De vrijwilligers van de Bibliotheek Salland zitten dan klaar en hebben alle tijd om te helpen, vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

In het Digitaal Café in de Bibliotheek kan iedereen terecht voor hulp bij allerlei digitale vragen. Bijvoorbeeld de CoronaCheck app, de QR-toegangscodes en de boostervaccinaties. Vrijwilligers helpen de bezoekers bij het vinden van de juiste informatie en het maken van afspraken via de verschillende online diensten van de overheid. Wie een boostervaccinatie heeft gekregen, moet ervoor zorgen dat deze zichtbaar wordt via de QR-code in de CoronaCheck app. Ook hierbij kunnen de vrijwilligers van het Digitaal Café helpen.
Zie verder staging2.bibliotheeksalland.nl/digi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.