Demy Goedkoop biedt extra sportopvang bij SV Raalte

RAALTE – Demy Goedkoop uit Raalte heeft het initiatief genomen om in de komende weken een extra sportopvang aan te bieden op het sportpark van SV Raalte. Vandaag, woensdag 22 december, was de sportopvang voor het eerst geopend. Deze week kunnen kinderen er ook nog op donderdag 23 en vrijdag 24 december terecht. En volgende week van maandag 27 tot en met donderdag 30 december. De opvang is alle dagen geopend van 9.00 tot 14.45 uur.

Demy heeft een voetbalschool, maar organiseert de sportopvang op eigen titel. “Door de lockdown liggen mijn andere werkzaamheden voorlopig stil en in plaats van achterover te hangen, wil ik in deze tijd graag wat kunnen betekenen voor kinderen en hun ouders. Ik bied ouders in nood een oplossing, ze kunnen dan zelf afwegen of ze dit willen of dat ze de kinderen toch liever naar opa en oma sturen. Tijdens eerdere lockdowns is het sporten voor kinderen ook toegestaan gebleven, omdat de kans op verspreiding buiten toch klein(er) is. Belangrijker nog, ook als ik dit niet organiseer, zoeken kinderen elkaar op om te spelen, die blijven niet drie weken binnen zitten. Ik bied hier opvang en ook toezicht.”
Demy is dagelijks aanwezig met drie tot vier andere trainers/begeleiders. Zij beschikken over een heel veld. De hele dag zijn er verschillende sport- en spelactiviteiten. Dus niet alleen voetbal. De opvang kost 17,50 euro per dag (twee dagen 15 euro per dag en voor drie dagen of meer 12,50 euro per dag). “Deze vergoeding is bedoeld om de kosten te dekken. Wij zullen gedurende de dag zorgen voor wat fruitdrankjes (ranja) en nog iets lekkers. Het verzoek is om zelf voor brood/lunch te zorgen.”
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar demygoedkoop@hotmail.com of te bellen naar 06-37654833.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.