Home / Algemeen / De Beentjes van Sint-Hildegard bij RTV Oost

De Beentjes van Sint-Hildegard bij RTV Oost

REGIO – Maandag 27 december is op TV Oost de bioscoop-hit ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ te zien. Dit komische drama met Herman Finkers, Johanna ter Steege en Leonie ter Braak begint om 20.00 uur. De Beentjes van Sint-Hildegard werd uitgeroepen tot Beste Nederlandse Film; Herman Finkers won de Zilveren Krulstaart voor het beste filmscenario en de film werd genomineerd voor een Gouden Kalf. Het is de allereerste Twentse bioscoopfilm die in heel Nederland werd gedraaid, met een universeel verhaal over Jan en Gedda. Gedda houdt zó veel van Jan dat hij het er na 35 jaar ineens benauwd van krijgt. En een kat in het nauw maakt rare sprongen… Naast Herman Finkers en Johanna ter Steege zijn ook Leonie ter Braak, Ferdi Stofmeel, Aniek Stokkers, Stef Assen en Daphne Bunskoek te zien.

Lees ook

Innovatieve stal van familie Bessembinder in Heeten in gebruik

HEETEN – De familie Bessembinder in Heeten neemt deze week haar gloednieuwe, innovatieve ‘Beter voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.