Home / Sallandcentraal / COOP Crossloop in Luttenberg

COOP Crossloop in Luttenberg

LUTTENBERG – SC Luttenberg presenteert op zondag 19 december een nieuwe editie van de COOP Crossloop Luttenberg. Startlocatie is dorpshuis Elckerlyc. Er zijn afstanden uitgezet van 1 km, 2 km, 5,1 km en 10 km. De laatste drie afstanden tellen mee voor het Sallands Cross Circuit. De 1 km start om 10.45 uur (deelnamekosten 1 euro); de 2 km om 11.00 uur (2 euro); de 5,1 km om 11.30 uur (8 euro) en de 10 km om 12.15 uur (8 euro). Iedere deelnemer vanaf 13 jaar wordt bij de ingang van het evenemententerrein om een coronatoegangsbewijs gevraagd. Kinderen, die deelnemen aan de COOP Crossloop, mogen door een ouder begeleid worden. Deze ouder dient wel zijn/haar gegevens te noteren en er wordt naar een coronatoegangsbewijs gevraagd. Bij de start/finish mag geen publiek aanwezig zijn. Er is geen douchegelegenheid aanwezig. Het zal per afstand wat verschillen, maar circa 70 procent van het parcours is onverhard. Online inschrijven kan tot 19 december, tot dertig minuten vóór de start van de desbetreffende afstand. Papieren na-inschrijving is niet meer mogelijk. Zie verder www.mijninschrijving.nl.

Lees ook

Verlichting parallelweg Ommen – Lemele

OMMEN/LEMELE – Eind 2021 heeft de Gemeente Ommen verlichting aan laten leggen langs de parallelweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.