Carnavalssingle ‘Noar de kroeg toe’ van Gretha en Joop Wulff

RAALTE – Gretha en Joop Wulff uit Raalte hebben als ‘Duo D’r Eem Tussendeur’ een eigen carnavalssingle uitgebracht: ‘Noar de kroeg toe’. De twee zijn geen onbekenden in de wereld van de piratenmuziek. Jarenlang hadden ze een radioprogramma voor Nederlandstalige muziek bij RTV Raalte en Salland 1.

“Het is als een geintje begonnen”, vertellen Gretha en Joop. “Dat kwam door luisteraars die vroegen wanneer we zelf eens een nummer gingen opnemen. Twee jaar geleden zijn we naar onze vriendin Fennie Koning gegaan met de vraag of ze wat moois wilde bedenken voor een carnavalsnummer. Het moest wel in het dialect.” Fennie baseerde de muziek op ‘Skandal im Sperrbezirk’ van Spider Murphy Gang en maakte een tekst. Het nummer lag vervolgens door corona twee jaar op de plank. “Tot dit jaar. We hebben contact gezocht met Roy Otters van Anro Productions. Hij heeft de muziek aangepast en er een mooie productie van gemaakt inclusief de videoclip.” Het nummer is onder andere te vinden op staging2.youtube.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.