Brand bij mechanisatiebedrijf aan de Almelosestraat

RAALTE – Bij een bedrijf aan de Almelosestraat in Raalte is eerder vanmiddag brand uitgebroken. Inmiddels is het sein brand meester gegeven. Een getuige meldde eerder dat het zou gaan om een brand bij het distributiecentrum van Jumbo, maar inmiddels is duidelijk dat de brand woedde bij Mechanisatiebedrijf Raalte BV, vlakbij het distributiecentrum. Over de schade is niks bekend. De brandweer schaalde vrij snel op in verband met de grootte van het pand en de omliggende panden. Bovendien zou er binnen een grote tank diesel staan. De brandweer had de brand vrij snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is niks bekend. Gelukkig vielen er geen gewonden. De politie heeft een deel van de Almelosestraat afgesloten. Foto: Arnold Roolvink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.