Home / Algemeen / Bouwbord voor project terrein Van Essen in Den Nul staat er al

Bouwbord voor project terrein Van Essen in Den Nul staat er al

DEN NUL – Wethouder Marcel Blind van de gemeente Olst-Wijhe en Mark Schrijver van Junco BV hebben afgelopen vrijdagmiddag een bouwbord aan de Rijksstraatweg op Den Nul onthuld. Op deze locatie – voormalig terrein vleesbedrijf Van Essen – wil Junco BV zestien woningen realiseren. Het gaat om een mix van verschillende woningen voor starters en gezinnen, maar ook om levensloopbestendige woningen. Momenteel wordt er gewerkt aan de anterieure overeenkomst tussen de gemeente en Junco BV, waarna de bestemmingsplanprocedure opgestart wordt. In 2022 vraagt Junco BV de omgevingsvergunning aan. Daarna gaan de woningen in de verkoop en gaat de bouw in 2022 van start.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.