Home / Algemeen / Boodschap voor agrarische sector geprojecteerd op fabriek Booijink

Boodschap voor agrarische sector geprojecteerd op fabriek Booijink

RAALTE – Als positief gebaar naar de agrarische ondernemers in de sector, heeft Booijink Veevoeders afgelopen donderdag een kerstboodschap op de fabriek in Raalte geprojecteerd. “Trots op de sector, trots op onze klanten. In deze bijzondere tijd, wensen wij iedereen een smakelijk kerstdiner. Fijne feestdagen”, schitterde er op de fabriek. “Want dat zijn we”, vertelt Paul Booijink. “In onze sector bevinden zich ondernemers die kansen zien en vooruitstrevend zijn. Stimulans vanuit de overheid is daarom op zijn plaats, in plaats van negatieve framing. In de toekomst hebben we juist deze innovatieve en kennisrijke sector nodig om mensen te blijven voeden. Daarom zijn we trots op de sector en onze klanten.” Het was een bewuste keuze om de boodschap op de avond voor kerstavond te tonen. “Het is één van de avonden dat we onze winkelwagens volladen met voedsel voor de kerstdiners. Daarom een boodschap met een knipoog: waar komt jouw kerstdiner vandaan?” Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.