Boerenmarkt in Vilsteren

VILSTEREN – De Boerenmarkt Vilsteren op zaterdag 18 december krijgt een extra kersttintje. Zo staat er onder andere een optreden van midwinterhoornblazers op het programma.

De kramen liggen ondertussen weer vol met producten van dichtbij, onder andere: vlees, kip, zuivel, kaas, eieren, wintersoepen, brood, honing, jam en bier. Bovendien wordt er ditmaal ook wild verkocht. Op dit moment hebben meer dan 25 standhouders hun komst toegezegd. De bezoekers dienen een coronatoegangsbewijs te laten zien. Ook wordt de anderhalve meter afstand in acht genomen. De Boerenmarkt (elke derde zaterdag van de maand) duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Zie voor meer informatie en de lijst van deelnemers staging2.landgoedvilsteren.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.