Home / Algemeen / Bajo schenkt 170 kerstpakketten aan de Voedselbank in Raalte

Bajo schenkt 170 kerstpakketten aan de Voedselbank in Raalte

RAALTE – De medewerkers van Bajo Bouw & IJzerwerken in Mariënheem schenken hun kerstpakketten aan de Voedselbank in Raalte. Het bedrijf heeft de opdracht gekregen om de nieuwe hal voor de voedselbank te bouwen. Dat zal, als alles volgens plan verloopt, het begin van het tweede kwartaal van volgend jaar kunnen beginnen. Dat leidde ertoe dat Bajo besloot om dit gebaar te maken. Het gaat in totaal om 170 kerstpakketten. Bajo heeft contact gezocht met een tweetal klanten om een kerstpakket samen te stellen: Fruitbedrijf van Vilsteren uit Boerhaar en Ammervelder-vlees uit Wijhe. Zo is er een mooi pakket van vlees en fruit samengesteld. Dit pakket wordt deze week aangeboden aan de Voedselbank.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.