Home / Algemeen / Assink-Weustink neemt bedrijf Tobi Ellenbroek over

Assink-Weustink neemt bedrijf Tobi Ellenbroek over

RAALTE – Assink-Weustink Elektro BV in Raalte heeft Tobi Ellenbroek Elektro v.o.f. overgenomen. Tobi en zijn vrouw Anneke vinden het tijd om het wat rustiger aan te doen en na verloop van tijd te gaan genieten van hun pensioen. Tobi zal het komende jaar nog steeds regelmatig aanwezig zijn om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. De overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. De werknemer van Tobi Ellenbroek blijft het vertrouwde gezicht voor de huidige relaties.
Tobi Ellenbroek Elektro v.o.f. bestaat dit jaar 70 jaar. De vader van Tobi begon 70 jaar geleden onder de naam Elektro Technisch Installatie Bureau B.H. Ellenbroek, die later is veranderd in de huidige naam Tobi Ellenbroek Elektro v.o.f.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.