Home / Algemeen / Arie van der Wilt weer lijsttrekker PvdA Raalte

Arie van der Wilt weer lijsttrekker PvdA Raalte

RAALTE – Arie van der Wilt is opnieuw de lijsttrekker van PvdA Raalte. Jos Verdaasdonk staat op de tweede plek van de kieslijst en Ellen van Assen-Tielbeke op de derde. De drie worden verder ondersteund door kandidaat-raadsleden Chantal Schrijver, Gerrit Vrielink en Anita Gundlach. De PvdA heeft momenteel één zetel in de gemeenteraad. Die wordt bezet door Van der Wilt.

De ledenvergadering van de PvdA Raalte heeft ook het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vastgesteld. “Het toegankelijker maken van de woningmarkt voor iedereen en met name voor starters, ouderen en mensen die in aanmerking komen voor sociale huur, is een eerste prioriteit”, zo laat de partij weten.
Daarnaast blijft de PvdA inzetten op solidariteit. “Iedereen is primair verantwoordelijk voor zijn eigen bestaan. Maar voor degenen die daartoe niet zelf in staat zijn, zorgt de overheid voor een vangnet. De overheid moet niet afwachten tot het mis gaat met mensen en dan ingrijpen. De overheid biedt de helpende hand, signaleert bepaalde zaken en bemoeit zich actief met haar inwoners. Allemaal om het welzijn van iedere burger te verhogen.”

Op de foto van links naar rechts: Jos Verdaasdonk, Arie van der Wilt en Ellen van Assem. Foto: PvdA Raalte

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.