2.400 euro voor Stichting de Cirkel van Monuta Helpt

RAALTE – Stichting de Cirkel heeft een cheque van 2.400 euro ontvangen van Marja van der Wal en Gerda Wagenaar, uitvaartverzorgers bij Monuta Marja van der Wal. Met dit bedrag, beschikbaar gesteld door Monuta Helpt, kan Stichting de Cirkel een kleine groep vrijwilligers een extra training aanbieden op het gebied van complementaire zorg.

Marja van der Wal: “De coördinatoren zijn ontzettend ingenomen met dit mooie bedrag dat zij gaan besteden aan complementaire zorg. Deze vorm van zorg gaat uit van een benadering waarbij de zorg lichamelijke, emotionele, mentale, spirituele en sociale behoeftes omvat. De zorg richt zich dus voornamelijk op het bevorderen van het welbevinden van de gast. Hierbij kan gedacht worden aan het beter kunnen ontspannen, verminderen van symptomen als pijn, onrust of angst en het creëren van een fijne omgevingssfeer.”
Monuta Helpt steunt lokale initiatieven en projecten die een positieve bijdrage leveren aan de fase voor, tijdens en na een afscheid van een dierbare. Denk hierbij aan initiatieven en projecten die zich richten op de ouderenzorg, palliatieve zorg, mantelzorg en zorg voor nabestaanden. Dit doet Monuta met het geven van financiële steun en praktische hulp door haar medewerkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.