Home / Algemeen / Zeven opties voor Strunk

Zeven opties voor Strunk

RAALTE – Hoe nu verder met Boerderij Strunk. Nadat eerdere plannen spaak liepen (het leverde wethouder Wagenmans een motie van wantrouwen op), zit de gemeente nu met Strunk in de maag. Daarom is de gemeente nu bezig om alle mogelijkheden te inventariseren.
Daartoe zijn zeven opties opgesteld: realisatie van de vorige plannen (aanpak van de boerderij en bouw van de schuur, zoals eerder gepland); de vorige plannen, maar dan met de schuur in afgeslankte vorm; aanbesteding van de vorige plannen in combinatie met een onderzoek naar de mogelijkheden voor de schuur; verder gaan met alleen de boerderij; verkoop onder de voorwaarde dat Strunk een MFA wordt; verkoop (zonder voorwaarden) en de realisatie van starterswoningen. De gemeente gaat deze opties nu onderzoeken. Dat moet uiteindelijk leiden tot een voorkeursscenario. “Mochten zich tijdens het onderzoek andere opties aandienen, dan zullen deze opties ook in het onderzoek worden betrokken”, zo meldt het college. De uitvoeringskosten van dit nadere onderzoek zijn begroot op 10.800 euro.

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.