Winterfair bij het Zeegsveld in Heino

HEINO – Webwinkel Li Luna (voor mode en woondecoratie) houdt op vrijdag 26 en zaterdag 27 november een winterfair bij het Zeegsveld in Heino. Er zijn stands van Li Luna (fashion met black Friday-kortingen), Jager & Boer (delicatessen), Own the Style (sieraden), Paula en Annet (brocante), Paula (Shetland wol), ’t Penninck Hofje (wollen plaids), Mijn (parfum), José Reuvekamp (kaarten) en Mylene (taartjes). De deuren zijn op vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Een QR-code en een mondkapje zijn verplicht. Adres: ’t Zeegsveld 6 in Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.