Home / Sallandcentraal / Winterfair bij het Zeegsveld in Heino

Winterfair bij het Zeegsveld in Heino

HEINO – Webwinkel Li Luna (voor mode en woondecoratie) houdt op vrijdag 26 en zaterdag 27 november een winterfair bij het Zeegsveld in Heino. Er zijn stands van Li Luna (fashion met black Friday-kortingen), Jager & Boer (delicatessen), Own the Style (sieraden), Paula en Annet (brocante), Paula (Shetland wol), ’t Penninck Hofje (wollen plaids), Mijn (parfum), José Reuvekamp (kaarten) en Mylene (taartjes). De deuren zijn op vrijdag geopend van 14.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Een QR-code en een mondkapje zijn verplicht. Adres: ’t Zeegsveld 6 in Heino.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.